Coaching Program & Priser Kontakta mig 

Devine Power kurshelg på Englagård

Nästa kursdatum är inte satt ännu, kontakta mig gärna för frågor.


Vill du Öka din LIVSGLÄDJE så är denna helg Perfekt för DIG!!

En Inspirerande och utvecklande helg med inriktning på Personlig och Andlig utveckling.

Upplev en helg fylld med övningar, värdefulla tips och konkreta verktyg som du kan använda i DIN vardag för att lättare hantera de olika situationer du möter och som tidigare fått dig ur balans, gjort dig irriterad och stressad. 

Vi lyfter bl.a. ämnen som Spegling, Självkärlek, Acceptans och att Sätta gränser -Vad innebär dessa ord egentligen och hur hindrar de dig JUST NU från att leva ditt liv fullt ut?

Och såklart blir de störst fokus framåt. Hur kan du skapa det liv DU längtar efter? Genom Attraktionslagen, Mindset, Meditationer, Kanalisering och Känna in energier så får du möjlighet att lära dig öka DIN LIVSKRAFT. 

Vem passar denna kurs för?

Passar dig som längtar efter att kunna skapa och höja din Livskraft och vill lära dig komma närmare din egna Inre Devine Power. Fler ämnen vi går igenom : 

  • Att vara Närvarande och Härvarande

  • Hur kan vi lära oss känna skillnad på rädslor och magkänsla?

  • Attraktionslagen 

  • Dream Big 

  • Chakran 

  • Din inre kraft- Hur känns den?

  • Bygg din kraft, skydda dig mot negativitet

  • Jorda + rena dig själv och ditt hem.

  • Kanaliseringsövningar 

  • Healing -skicka livskraft till din omgivning

Nästa datum är ej bokat men Kontakta mig gärna för frågor


Fyll i uppgifterna nedan så kontaktar jag dig.
Förnamn, Efternamn E-post Telefonnummer Om du har speciella önskemål kring kost, logi eller andra funderingar Adress Skicka in

Praktisk info 

Investering : 2500kr sker via swish 0702332732 (Linda Sjöqvist). Efter betalning får du din boknings bekräftelse.

I Priset ingår kost; frukost, lunch, middag, kvälls-fika (maten är vegetarisk), logi, del i flerbäddsrum. Kontakta mig för special kost eller för enskilt rum. Ta med egna sängkläder eller hyr på plats.

Du reser med bil eller tar tåget till Hallsberg, kostnadsfri hämtning på tågstation fredagen kl 17.00  samt avlämnas söndag  senast kl 17.00.

Har du aldrig besökt Englagård tidigare så kika gärna in deras hemsida. 

Englagård Livszentrum, 
Åshammarsvägen 18. 
Åsbro

Linda Sjöqvist: 0702332732

info@devinepower.se

Start: Fredag  kl 19:00 (middag kl 18 ingår)
Slut : Söndag  kl 16:00


RecensionerLinda är otroligt duktig på att förklara och instruera på ett enkelt och bra sätt så jag verkligen fick ett helt annat tänk.  Hon är en stor inspiration med sin härliga personlighet och energi. Stor Kram /Jenny

Linda visar, lyssnar, lär ut och förklarar på ett sätt så man förstår. Hon är otroligt ödmjuk, lugn, inkännande och lyhörd utan att döma. Hon ställer tydliga frågor som får en att öppna upp. På ett kärleksfullt, rakt och tydligt sätt får hon mig att växa och våga lita på mig själv / Malin💞

Linda har bra redskap och tips på hur man kommer närmare sitt inre jag. Hon vägleder på ett kärleksfullt och tydligt sätt. Jag rekommenderar Linda om du vill göra en förändring i ditt liv men inte vet hur. /Hannah 💖