Coaching Program & Priser Kontakta mig 

Min medialitet

Jag är medial sen barnsben och använder den gåvan för att hjälpa människor framåt. I en andlig vägledning samarbetar jag med mina guider som ger mig specifik och individuell information som endast klienten framför mig förstår, istället för som i vanlig coachning då det går ut på att jag ställer frågorna och klienten har svaren.

Att ta emot budskap/vägledning innebär att man ALLTID får det man behöver men inte alltid det man vill. OBS!! Jag ger aldrig information om Sjukdomar, död eller graviditet!

Mina främsta gåvor (förutom healing) är KLARVETANDE vilket betyder att jag faktiskt bara VET saker om personer jag inte tidigare mött och som jag omöjligt kan förklara samt KLARKÄNNANDE som gör att jag känner vad andra känner både fysiskt och känslomässigt.

Jag är HSP (Highly Sensitive Person). Vilket innebär att jag är extra mottaglig för min emotionella och fysiska miljö vilket gör att jag plockar upp känslor och intryck mycket starkare och i mer detalj än andra.

Det händer att jag även både ser, hör och känner fysiskt från andevärlden. Som barn gjorde allt detta mig rädd och orolig då jag inte förstod och valde att tona ner min medialitet i drygt 15 år tills det för några år sen blev för påtagligt igen då jag såg och kände energier/andar både kors och tvärs, det blev lite halv-jobbigt att springa på dom hemma nattetid 😉😆så då valde jag att börja anamma och lära mig om denna sida hos mig. Utvecklat mig genom olika mediala kurser och många timmar i personlig utveckling men anser att detta är ett "Never ending project" då man aldrig slutar utveckla sig.

Min medialitet

Medial vägledning recensioner"Åh men allt va MITT I PRICK på alla punkter!! Tack för budskapen ,precis vad jag behöver 💞"

"Precis allt du skriver stämmer in såå bra Linda .Tack snälla för budskapen✨💖"

"De budskap jag fick ifrån Linda va genuina och väldigt passande. Nästan lite kusligt hur väl det matchade. Den fina beskrivningen av morfar och även min avlidna katt fick hon in som stämde så väl. Jag är jättenöjd!💕"

"Jag fick budskap som kändes rakt in i hjärtat, tankeställare som fick komma till ytan på riktigt. så tack Linda,det landade verkligen helt rätt💕💫"
 
"Du har gett mig det jag sökt väldigt länge , nu har alla pusselbitarna fallit på plats. TACK! Fortsätt med det du gör 💖"

"Tack Linda 💖Det var precis det jag behövde höra. Tänk att sådan människor som du finns, som använder sin gåva till att hjälpa andra💞"

Priser och info mediala tjänster

Ibland hamnar vi i tyngre perioder och vet inte riktigt vilket håll vi ska gå åt eller hur vi ska göra. När allt känns tungt och jobbigt så ber vi "uppåt" om hjälp , hjälp att veta vårat nästa steg, vi ber om ork och mod för att kunna fortsätta.

Att då ta emot budskap kan vara oerhört kraftfullt och hjälpande. Budskap kommer ALLTID med kärlek och hjälper oss ta de beslut som behöver tas.

Vid en "Session" har du möjlighet att ställa följdfrågor kring olika ämnen. Vid "budskap i skrift " får du information via mail eller messenger.

Dagligen omges vi av personer och platser med negativa energier såsom stress, oro, ångest, ilska, sorg etc. Dessa energier kan fastna i våran aura och vi känner oss då väldigt trötta och har humörsvängningar utan att riktigt veta varför, då är en "Rensning av Aura" perfekt för att du ska kunna återfå din egna energi.

Mediala Tjänster sker på distans💞

Budskap skickat i skrift ,via mail

500,00 SEK

Medial vägledning session 50 min

950,00 SEK

Rensning av Aura på negativa energier

300,00 SEK

Enstaka frågor max 15 min

"Nöjd kund garanti" - är kund ej nöjd 10 min i samtalet avbryter vi det och full återbetalning ges.

*Betalning görs innan tjänsten utförs. Avbokning senare än 24 tim debiteras halva priset. Ej avbokad tid räknas som förbrukad och debiteras fullpris.

300,00 SEK


Healing

Att ta emot healing innebär kortfattat att jag förmedlar positiv energi och rensar bort den negativa energin.

Efter en behandling känner man sig lugn, harmonisk och balanserad.

Man går till en massör för att få en fysisk massage-man går till en healer för att få en själslig massage.

Healing verkar oftast direkt men även långsiktigt både känslomässigt och fysiskt.

För störst effekt så rekommenderas regelbundna behandlingar.Healing Recensioner


Healingen jag fick av Linda var så stark. Så varma händer där energin gick dit den behövdes. En sann naturlig Healer. Tack

//Camilla

Linda använde Kristallhealing på mig och hennes händer va väldigt varma och kraftfulla. Stenarna var väldigt jordande, precis vad jag behövde. Healingen va en behaglig och kraftfull upplevelse💞

//Sanna 

Jag fick en skön och avslappnande av Intuitiv Healing. Budskapen som kom stämde verkligen.           Fortsätt din väg och ha tillit till din förmåga💫💖

//Pia 


 

 Linda använde Kristallhealing med bla grön aventurin som på ett speciellt sätt aktiverade mitt hjärtchakra väldigt starkt. Jag kände kärlek och fick fina budskap som jag tar med mig. Tack Linda✨💞

//Gabriella 


Min första Healing nånsin och känslan efter är verkligen "WOW" !! Jag hade en väldigt lätt och skön känsla i kroppen efteråt. Budskapen var klockrena och gav mig rysningar. Stort Tack

//Emmie 


Under Lindas Healing såg jag mycket olika ljus, det var väldigt starka energier som var med, Efteråt kände jag mig varm, energirik och lugnad. 

//Gitte 

Lindas Healing va avslappnande och behaglig. Hon fokuserade på mitt vänstra knä där jag hade ont (men det hade jag inte nämnt innan för Linda). Jag kände extra mycket energier och flöde när hon arbetade med mitt Halschakra och Kronchakra . Jag rekommenderar Linda💖

//Diana  

Jag kände direkt när Healingen startade. Energierna började flöda i kroppen. Linda har mycket helande förmågor jag rekommenderar henne💞

//Cissi Priser behandlingar

Mina behandlingar minskar din inre stress och ger din kropp möjlighet till återhämtning.

Jag använder mig av kristaller för att förstärka kroppens egna vibration. Healing går alltid dit den ska och blir lika kraftfull på distans.

En frekvensbehandling är avslappnande och många upplever minskad smärta och mer balanserad energi då maskinen vibrerar i Terahetz vilket är samma frekvens som kroppens celler vibrerar i, vilket gör att de vilande och sjuka cellerna får chans att bli aktiverade igen och kan börja läka kroppen .

Healing sker på distans 💞

Healing med chakra-balansering ca 30min

500 SEK

Healing inkl. budskap och Chakraläsning ca 30min

700 SEK

Frekvensbehandling 15min

300 SEK

Frekvensbehandling 30min

*Betalning sker innan tjänst utförs. Avbokning senare än 24tim debiteras halva priset.  Ej avbokad tid räknas som förbrukad och debiteras fullpris.

500 SEK
Kontakta mig💫

Har du frågor eller funderingar?
Vill du boka behandling?
Vill du köpa eller beställa konst?
Hör av dig till mig💛
Namn E-post Telefonnummer Meddelande Skicka in
Jag målar intuitivt med mest inspiration från havet

Mina Målade Tavlor

Klicka på bilden för att se pris ,storlek och om den är tillgänglig. Tveka inte att höra av dig för beställning om den skulle vara såld.

NR 1. SJÄLENS LÄNGTANNr 2  SÅLDNr 3. LIVSKRAFTNr 4 ÖVERFLÖDNr 5 GLITTERNr 6 SÅLDNr 7 FEMININE DEVINENR 8 FULLMOON

Vill du se mer av mig & min resa så följ mig på Instagram 💕

Till DevinePower.coachning